ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ

Συνδυάστε την ήρεμη και την έντονη ζωή, τη χαλάρωση και τι διασκέδαση. Μάθετε τα μυστικά της μακροβιότητας των κατοίκων της χορεύοντας σε ένα Ικαριώτικο πανηγύρι. Ελάτε να σας φιλοξενήσουμε, ελάτε να γίνετε Καριώτες!

KERAME HOTEL

Το ξενοδοχείο ΚΕΡΑΜΕ που έχει πάρει το όνομα του από τον οικισμό Κεραμέ βρίσκεται 1 χιλ. από τον Εύδηλο. Χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω από την παραλία του Κεραμέ έχει μοναδική θέα σε βουνό και θάλασσα.

ΜΥΛΟΣ

Δίπλα στο Ξενοδοχείο Κεραμέ βρίσκεται το εστιατόριο Μύλος. Με τα καλύτερα προϊόντα της Ικαριακής γης, ντόπιες νοικοκυρές μαγειρεύουνε πιάτα βγαλμένα από την παράδοση του νησιού.

ΤΥΠΟΙ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Επιλέξτε το δωμάτιο που σας ταιριάζει.

35 τ.μ | 1-3 άτομα

Apartments

Δεύτερο ή τρίτο επίπεδο.

35 τ.μ | 1-4 άτομα

Studios

Πρώτο επίπεδο.

45 τ.μ | 2-5 άτομα

Suites

Δεύτερο ή τρίτο επίπεδο.

90 τ.μ | 2-5 άτομα

Villas

Δεύτερο επίπεδο.

45 τ.μ | 2-5 άτομα

Executive Studio

Πρώτο επίπεδο.

20 τ.μ | 1-2 άτομα

Petite Room

Ενδιάμεσο Επίπεδο.

Η Ικαρία

Εξερευνήστε ένα από τα πλέον ανεξερεύνητα νησιά, ιδανικό προορισμό για ταξιδιώτες που αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο του ζην. Αποτελεί ένα ιδανικό μέρος διακοπών για όλες τις ηλικίες. Ζήστε διαφορετικά, κολυμπώντας σε ερημικές παραλίες ή κάνοντας surf σε μια αμμουδιά γεμάτη ζωή. Γνωρίστε το νησί κάνοντας πεζοπορία, αναρρίχηση ή ποδήλατο και νιώστε την πραγματική ευεξία, σε απαράμιλλης ομορφιάς φυσικά τοπία.

Μοιραστείτε την πλούσια πολιτισμική και ιστορική κληρονομιά μας. Συνδυάστε την ήρεμη και την έντονη ζωή, τη χαλάρωση και τη διασκέδαση.

"Ειλικρινά, οι φωτογραφίες το αδικούν, από κοντά είναι ακόμα καλύτερο! Απίθανο ξενοδοχείο, φοβερή αισθητική του χώρου, ζεστό προσωπικό έτοιμο να σε εξυπηρετήσει ανά πάσα ώρα, πισίνα με θέα και δωμάτιο άνετο και μοντέρνο! Σίγουρα θα το προτιμήσουμε ξανά σε επόμενη επίσκεψή μας στο νησί! Σας ευχαριστούμε για όλα!"

5/5
Φωτεινή

Φωτεινή

Booking.com

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ